Atelier intens de eliberare emoțională și fizică cu ajutorul practicilor energetice feminine și dansului terapeutic!

Draga mea, te invit să iei parte la eliberarea de tot ceea ce nu mai este benefic pentru evoluția ta! După Calendarul Lunii, pe 25 martie avem ziua a 5 -a, zi intensă când luna este în creștere! Zi benefică pentru transformare!

Vei lucra intens pe corp alături de alte femei minunate, ghidată cu blândețe de mine!

Trupul tău e ghidul tău și dacă îl asculți vei avea parte de transformări colosale!

La acest atelier vom lucra intens pe corp, s-ar putea să ieși mult din zona de confort dar doar așa vei atinge țelurile și idealurile tale. Întorcându-te în interior unde doare și ai lăsat lucruri nerezolvate.


Vei avea parte de un spațiu intim, sigur unde te vei putea deschide ca să îți mai vindeci din părțile tale îngropate adânc în suflet.

curs atelier eliberare emotionala
cea-mai-frumoasa-tabara-de-feminitate-ludmila-jalo

Corpul tău este oglinda minții tale!

Totul se află în interior inclusiv anumite răspunsuri pe care crezi că nu le-ai găsit încă.
În corpul fizic ajunge ce ai materializat în minte! Practic corpul îți arată la fiecare pas dacă trăiești în acord cu cine ești sau dacă trăiești limitat!
Ce ar fi să eliberăm anul acesta emoțiile și stările strânse în interior? Tot ce ai adunat în inima ta, în pântecul tău, tot ce a rămas blocat în corp și în suflet să se elibereze pentru totdeauna!
Imaginează-ți un minut cum ar arăta viața ta! În ce aspect al vieții ai prospera cel mai mult?
Mișcând corpul liber îți dai voie să simți!
Și atunci când simți cu inima și accepți lucrurile care vin, procesul este ireversibil! Se produce transformarea! Îți înțelegi viața, de unde vin anumite răni și îți schimbi percepția! Mișcând corpul prin dans energetic și practici feminine mintea ta devine flexibilă! O minte flexibilă e capabilă de tot ce își propune!
Exact atunci vin conștientizările!

Ești pregătită să acționezi?

Beneficii atelier “Călătorie în pântec”:

Atelier Calatorie in pantec

Ce simt femeile în timpul atelierului “Călătorie în pântec”:

trairi profunde

Despre mine

Mai presus de toate rolurile pe care le am în viața de zi cu zi sunt FEMEIE!
Femeie care se dezvoltă permanent și investește în evoluția ei! Ajut și ghidez zeci de femei să își recape puterea de acolo de unde au lăsat-o prin intermediul practicilor energetice feminine și a dansului terapeutic!
Instructor de dans de 16 ani, Trainer în dezvoltarea feminității formată în Școala Feminității by Ludmila Jalo și Ghid pentru femei în amplificarea energiei sexuale!

Atelier intens de eliberare emoțională și fizică cu ajutorul practicilor energetice feminine și dansului terapeutic!

Vei avea nevoie de ținută lejeră formată din colanți, tricou, bluză cu mânecă lungă precum și o fustă/rochie în culoarea aleasă intuitiv de tine: verde, roșu, galben, albastru sau alte culori.

Să te bucuri că alegi să faci această plată! Reflectă investiția în tine, dragă femeie și să fii convinsă că se va întoarce înmiit la tine!

După ce ai făcut plata și dacă dintr-un motiv necunoscut nu mai poți ajunge și nu găsești înlocuitoare, suma nu se restituie! Alege să fii integră față de tine când blochezi un loc la acest atelier feminin.

După efectuarea plății vei fi adăugată în grupul de suport pe WhatsApp disponibil încă 7 zile după acest atelier.

Te aștept cu deschidere!

curs atelier eliberare emotionala