Retreat de feminitate

Retreat transformațional pentru femei
*Călătorie în pântec*

Călătoria noastră transformațională este un spațiu sacru creat special pentru femeile curajoase care sunt gata să se descopere, să se conecteze cu pântecul și să se vindece în toate aspectele vieții. Timp de 3 zile vei explora straturile profunde ale propriei tale ființe într-un mod care îți va revoluționa perspectiva asupra vieții.

Dacă vrei să-ți explorezi creativitatea, să-ți vindeci rănile interioare sau să-ți întâlnești surorile de suflet, Călătorie în pântec este un spațiu de siguranță care îți va permite să-ți recâștigi puterea personală, să-ți onorezi feminitatea și să îți dezvolți abilități necesare pentru a-ți împuternici viața și a inspira alte femei.

 

cabana langa padure

Fii parte din primul retreat de feminitate Călătorie în pântec!

Cuvintele cheie pentru acest prim retreat sunt: relaxare, dans, practici energetice, ateliere tematice, conectare cu natura și deconectare de la telefonul mobil!

Locația frumoasă lângă pădurea Tazlăului ne permite să ne conectăm cu natura și cu puterea ei. Atelierele tematice, practicile energetice și dansul au rol să te elibereze de rușinea din corp, să te conecteze mai mult la emoțiile din corpul tău și să îți aducă claritatea de care ai nevoie să fii liberă și împuternicită!

În corpul fizic ajunge ce ai materializat în minte! Practic corpul îți arată la fiecare pas dacă trăiești în acord cu cine ești sau dacă trăiești limitat!

Ce ar fi prin acest retreat de 3 zile să eliberăm emoțiile și stările strânse în interior? 

Tot ce ai adunat în inima ta, în pântecul tău, tot ce a rămas blocat în corp și în suflet să se elibereze pentru totdeauna!

Pentru cine este ceea ce ofer: pentru toate femeile care își doresc să simtă libertate în minte și corp, curaj, echilibru interior, inspirație pentru cariera sa și pentru toate femeile care ghidează (sau urmează) alte femei, în special traineri de feminitate.

 Ești pregătită să acționezi?

AGENDA RETREAT:

CASA BUNICII TAZLAU

Ce simt femeile care au lucrat cu mine în atelierele fizice “Călătorie în pântec”:

adina mihaela feminitae dans

Despre mine

Mai presus de toate rolurile pe care le am în viața de zi cu zi sunt FEMEIE!
Femeie care se dezvoltă permanent și investește în evoluția ei! Ghidez zeci de femei să își recape puterea de acolo de unde au lăsat-o prin intermediul practicilor energetice feminine, a dansului terapeutic și a atelierelor de feminitate!
Instructor de dans de 16 ani, Trainer în dezvoltarea feminității și Ghid pentru femei în amplificarea energiei sexuale!

Vei avea nevoie de ținute și anumite obiecte care vor fi comunicate în timp util!

După Calendarul Lunii – în ziua sosirii avem ziua 29, denumită și Dragonul: vom elibera cu ajutorului focului de tabără toată energia acumulată în ultimile luni. Această zi nefastă este urmată de zilele 1, 2, 3 și 4, zile puternic energetice când Luna este în creștere, care ne susțin în amplificarea energiei feminine.

 Te rog să vii cu o intenție puternică la care vei lucra alături de mine și alte femei participante!

Să te bucuri că alegi să faci această plată! Reflectă investiția în tine, dragă femeie și să fii convinsă că se va întoarce înmiit la tine!

După ce ai făcut plata și dacă dintr-un motiv necunoscut nu mai poți ajunge și nu găsești înlocuitoare, suma nu se restituie! Alege să fii integră față de tine când blochezi un loc la acest retreat.

După efectuarea plății vei fi adăugată în grupul de suport pe WhatsApp disponibil cu o lună înainte pentru organizare.

Costul pentru o persoană este 2400 lei, include participarea în retreat, atelierele tematice, 3 nopți de cazare în cabane lângă pădure în camere duble sau triple, mesele de vineri seară până luni dimineață. Nu include transportul!

 13 locuri disponibile

Rezervarea locului necesită plata unui avans de cel puțin 400 lei iar diferența este necesar să fie achitată până cel târziu 10 iunie prin transfer bancar. Se oferă factură!

Link plată avans:  https://buy.stripe.com/00g4hCaIdfjd5UcfZ4

Te aștept cu deschidere!

mandala 2