Termeni și condiții

Termeni De Utilizare

INTRODUCERE

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea INSPIR IUBIRE SRL, cu sediul în Str. Sondelor, Nr. 58, Ap. 23, Ploiești, CUI 44896817, înregistrată la Oficiul Comerțului sub numărul J29/2255/2021.

Folosirea, incluzând vizitarea/cumpărarea produselor de pe mihaelanicolae.ro şi prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii” ). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni fără nici o altă notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și Condiții”.

PREȚURI ȘI TAXA DE LIVRARE

Preţurile afişate pe mihaelanicolae.ro includ toate taxele prevăzute de lege, dar nu includ taxa de livrare.

Taxa de livrare este indicată clar în timpul procesului de finalizare a comenzii.

PLASAREA COMENZII

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul mihaelanicolae.ro.

Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp.

Ne veți furniza o adresă de email, un număr de contact și o adresă de livrare, corecte și exacte. În același timp, consimțiți să folosim aceste informații pentru a vă putea contacta, dacă acest lucru este necesar.

Prin plasarea oricărei comenzi de produse prin intermediul mihaelanicolae.ro, vă obligați să efectuați comenzi legitime și să nu efectuați nicio comandă falsă sau frauduloasă.

LIVRARE

Acceptarea şi procesarea comenzilor dumneavoastră se vor efectua într-un timp cât mai scurt. Vom încerca să livrăm comanda la adresa specificată, conform opţiunii de livrare selectate.

Livrările se vor efectua prin metoda selectată de dumneavoastră, în momentul plasării unei comenzi. Termenul aproximativ de livrare este de 24h – 72h de la data primirii pe email a confirmării de expediere.

Din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, vă aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult, dar nu va depăși 30 de zile calendaristice. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

DREPTUL DE RETRAGERE

Aveți dreptul de a anula comanda dumneavoastră și a vă retrage din contract, returnând produsele comandate, într-un termen de 14 de zile calendaristice de la primirea acestora. După cele 14 zile, perioada de retragere va expira.

Dacă doriți să returnați comanda, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră contactându-ne pe adresa shop@mihaelalanicolae.ro 

Rambursarea valorii comenzii se va face în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați comunicat decizia de retragere din prezentul Contract.

Ne rezervăm dreptul de a amâna rambursarea sumelor până când vom primi înapoi produsele de la dumneavoastră.

Condiţia de retragere din contract este ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, desigilate, murdărite sau folosite şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Dreptul dumneavoastră de a renunța la Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeași stare în care le-ați primit.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata cu cardul bancar, de credit sau de debit

Plățile online cu cardul bancar sunt procesate prin operatorul Stripe, în condiții de siguranță 100%. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) sau MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

NU este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

RĂSPUNDERE ȘI LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚII

Nu garantăm disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care avem dreptul de a nu livra o anumită comandă. Dacă aceasta se plătește în avans, vă vom rambursa banii plătiți pentru produsul respectiv. În cazul în care produsele nu se pot livra, veți putea cere doar returnarea sumelor încasate deja de către noi, dar nu și alte despăgubiri.

Nu oferim nicio garanție, în mod expres, în ceea ce privește funcționarea mihaelanicolae.ro, informațiile, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele afișate precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Sunteți de acord în mod expres că folosirea mihaelanicolae.ro și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația noastră de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a Contractului, conform legislației în vigoare.

Imaginile publicate pe mihaelanicolae.ro sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, aspect, etc.).

Prin crearea și utilizarea Contului de Client, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesarii Contului dvs.

Termenii și Condițiile mihaelanicolae.ro pot fi modificați oricând de către noi, aceștia fiind opozabili de la data afișării pe site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor mihaelanicolae.ro se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la noi și nu ați putut rezolva reclamația cu mihaelanicolae.ro, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

DREPTURI DE AUTOR

Întreg conținutul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe mihaelanicolae.ro, sunt proprietatea exclusivă a INSPIR IUBIRE SRL și este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul nostru scris, a oricăror elemente de pe site se pedepsește conform legilor în vigoare.

FORȚĂ MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră.

LITIGII

Prezentul Contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între INSPIR IUBIRE SRL și clienți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competent.