Aniella Costache – de la pasiune la succes

Aniella Costache a crescut o dată cu Școala de dans Elite iar în prezent avem de-a face cu o domnișoară în toată regula. Nu mai este fata de 8 ani care nu avea stare în sala de dans, acum a crescut iar cu ajutorul acestei lumi frumoase a dansului, Aniella a început să își croiască un drum spre o carieră de succes. Face parte din trupa de avansați – MasterClass (au reprezentat România 2 ani la rând la Campionatul Mondial de dans din Croația unde s-au clasat pe locul 8 respectiv 7 în mai 2023) este membră a Trupei de dans Elite Cabaret, dansatoare în echipa Andreei Bănică și Instructor de dans la grupa de street-dance, FUNKY GIRLS din 4 septembrie 2023 (Funky Girls – Locul 4 mondial la Campionatul Mondial de dans din Croația)

Mai jos avem un mini-interviu despre Aniella, căreia îi mulțumesc că face parte din echipa Elite!

1. Bună, Aniella! Îți mulțumesc că ai acceptat să te cunoaștem mai bine! Spune-ne te rog cum ai venit în Școala de dans Elite și ce te-a făcut să rămâi?

Bună, Miky! Îmi amintesc prima oară când am venit la Școala de dans Elite: aveam 8 ani, un prieten foarte bun făcea dansuri la tine, la trupa Masterclass, iar o dată l-am asistat și eu la cursuri. De atunci, acela a fost momentul în care m-am îndrăgostit de dans și am vrut să fac parte din această lume. Școala de dans Elite m-a format de atunci până în prezent nu doar ca dansatoare dar și ca om și îți sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru.

2. Povestește cititorilor care a fost cea mai frumoasă competiție de dans?
Greu să mă decid! Toate sunt frumoase și unice, de la fiecare competiție de dans acumulez experiențe noi. Cea mai frumoasă a fost Elite Dance Competition 2021 care a fost organizata de tine!

🧚🏻‍♂️

3. Dar cea mai grea?
Cea mai grea competiție de dans a fost Dance Star cu calificare în Croația! La această competiție de dans am văzut cum este să ai cu adevărat concurență, am învățat că nu trebuie să ieși doar pe locul 1 ca să fii un dansator bun, căci din experiențe învățam.

4. Cum ți s-a părut colectivul? Dar instructorul?
Pentru mine dansurile mereu au fost o “a doua familie”. Colectivul, echipa de dans eu le consider ca pe o familie, învățam din greșeli, ne suntem alături și așa mai departe! Instructorul, Adina Mihaela, pe lângă faptul că este o dansatoare minunată, este și o femeie puternică și talentată; datorită ei am ajuns aici și ii mulțumesc enorm!

❤️

5. Ce schimbări ți-au adus interacțiunea cu mine, cu energia școlii de dans în anii petrecuți aici?
Interacțiunea cu tine mi-a adus numai schimbări bune! Am învățat să fiu atentă, să am răbdare cu cei din jur, pot spune că am crescut frumos! Energia acestei școli este una specială și unică, într-un cuvânt este euforică!

6. Unde te vezi peste 5 ani?
Peste 5 ani desigur mă văd la facultate, dar în paralel mă văd antrenoare la Școala de dans Elite.

🫶🏻

7. Cât timp dansezi acasă?
Tot timpul! Mereu ascult muzică acasă și încep să dansez chiar și fără să-mi dau seama deoarece dansul face parte din mine.

8. La ce să se aștepte dansatorii cu care vei lucra din 4 septembrie?
La coregrafii frumoase, la antrenamente grele pentru că vom munci foarte mult!
Dar și la relaxare pentru că dansul este terapie.

🧚🏻‍♂️

9. Ce părerea ai de generația Z?
Și eu fac parte din generația Z. Pot spune că este o generație mult mai dezvoltată și unică iar dansatorii generației Z au foarte mult potențial!

10. Cum vezi sezonul de dans care începe din 4 septembrie?
Îl vad a fi minunat! Abia aștept să lucrez cu fetele de la Funky și să creăm o legătură frumoasă între noi.

11. Transmite câteva rânduri celor care ne citesc, părinților și dansatorilor!
Abia aștept să vă fiu alături dragi părinți și dragi dansatori în noul sezon de dans! Voi da tot ce este mai bun din mine pentru a face coregrafii unice și frumoase, sunt sigură că ne vom înțelege foarte bine! Vă mulțumesc că aveți încredere în mine, vă pup și vă iubesc!

Aniella Costache Budapesta alaturi de Mihaela Nicolae
Aniella Costache si Mihaela Nicolae competitie duo Galati
❤️
Aniella Costache competitie Masterclass
Aniella si Mihaela Nicolae competitie
Aniella Costache
Aniella Costache instructor Scoala de dans Elite

Sezonul de dans începe pe 4 septembrie și se desfășoară până la jumătatea lunii iunie 2024 când are loc serbarea de final de sezon – INSPIR IUBIRE!
Înscrierile se fac la începutul sezonului de dans!
Scopul școlii de dans este să menținem sănătatea fizică, emoțională și psihică a copiilor într-o eră dezvoltată a tehnologiei! Am creat un mediu plăcut unde copiii pot lega prietenii, pot socializa și pot evolua prin dans! Acest lucru este posibil prin participarea la competiții de dans precum și participarea constantă la cursurile noastre de dans!
Cui ne adresăm? Tuturor părinților care își asumă această activitate a copiilor pe deplin și anume participarea în proporție de 90% la cursurile noastre și tot ceea ce implică această activitate (costuri, implicare, comunicare, seriozitate, respect, profesionalism, deplasări)

Te așteptăm să te înscrii aici pentru noul sezon: https://mihaelanicolae.ro/contact/

Cursurile Aniellei Costache au loc în fiecare
LUNI și MIERCURI după cum urmează:

19.30-21.00

Nivelul este avansat, stilurile de dans abordate sunt din umbrela street-dance!

Pe curând și nu uita – dansul este terapie!