Emilia Ioniță – de la dansatoare la instructor de dans

Pe Emilia am cunoscut-o acum 5 ani când a pășit timidă în studio! În toți acești ani s-a dezvoltat frumos pe toate planurile și am avut posibilitatea să-i descopăr pasiunea pe care o pune atunci când lucrează și mai ales i-am observat stilul pedagogic. Empatizează cu copiii, îi face plăcere să fie înconjurată de ei dar este și strictă atunci când este nevoie. Dedicată și dornică de evoluție nu avea cum să nu facă parte din echipa Elite. În cei 5 ani nu numai că a fost o cursantă dedicată ci mi-a preluat modul de lucru în ceea ce privește dansul reușind astfel să își contureze propriul stil pe care îl apreciez. Emilia Ioniță este alături de noi și în acest sezon care începe în luna septembrie 2023. În rândurile de mai jos avem un mini interviu ca să o cunoașteți mai bine!

1. Bună, Emilia! Îți mulțumesc că ai acceptat să răspunzi la câteva întrebări astfel încât cei de acasă să te cunoască mai bine! Spune-mi te rog ce a însemnat pentru tine să fii instructor de dans pentru grupele Calypso și Meraki?

Bună sunt Emilia, am 20 de ani și fac parte din Școala de dans Elite de 5 ani!
Mi-aș dori să mă cunoașteți mai bine așadar sunt bucuroasă să răspund la aceste întrebări!

Încep prin a vă spune că sunt instructor de dans la grupele Calypso și Meraki ce pentru mine înseamnă MUNCA, DETERMINARE și ENERGIE POZITIVĂ !

2. Cum a fost experiența ta în calitate de dansator în cadrul Școlii de dans Elite?

Să fac parte dintr-o grupă din școala de dans Elite a fost un mare noroc în viața mea, a luat amploare și a început să strălucească.

3. Cum te-ai schimbat de când ai început să predai cursuri de dans?

De când am început să predau cursuri de dans copiilor am o viață mult mai plină de energie pozitivă și pură datorită micilor dansatori.

4. Ce ai observat în ultimele luni la grupele cu care ai lucrat?

În tot acest timp evoluția lor a fost văzută când după fiecare concurs aveau din ce în ce mai mult gustul competiției.

5. Povestește o experiență cu Școala de dans Elite care ți-a rămas profund în amintire!

Cea mai frumoasa experiență a fost participarea la Campionatul mondial de dans din Croația.

6. După părerea ta ce beneficii aduce dansul în prezent copiilor având în vedere tehnologia care a luat atât de mult avânt?

Dansul este terapie, dansul este mișcare, este un bun instrument pentru copii prin care să-și direcționeze energia și să crească armonios într-un mediu fără tehnologie.

7. Cum vezi sezonul de dans care începe în luna septembrie?

Sezonul următor va fi plin de experiențe noi, de neuitat.

8. Unde te vezi peste 5 ani?

Peste 5 ani mă văd în sala de dans muncind alături de mulți dansatori.

9. Transmite câteva gânduri părinților care urmează să își înscrie copilul în Școala de dans Elite și bineînțeles celor care sunt deja!

Dragi părinți, mă bucur că faceți parte din Școala de dans Elite! Vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc pentru susținere, iar tu dragă părinte ce vrei să-ți
aduci dragul copil în familia noastră poți să o faci cu inima deschisă! Aici este armonie înțelegere și energie pozitivă!

Emilia Ionita instructor Scoala de dans Elite
Emilia Ionita dansuri Ploiesti
Calypso Scoala de dans Elite Ploiesti
locul 1 calypso ploiesti
meraki scoala de dans Elite

Sezonul de dans începe pe 4 septembrie și se desfășoară până la jumătatea lunii iunie 2024 când are loc serbarea de final de sezon – INSPIR IUBIRE!
Înscrierile se fac la începutul sezonului de dans!
Scopul școlii de dans este să menținem sănătatea fizică, emoțională și psihică a copiilor într-o eră dezvoltată a tehnologiei! Am creat un mediu plăcut unde copiii pot lega prietenii, pot socializa și pot evolua prin dans! Acest lucru este posibil prin participarea la competiții de dans precum și participarea constantă la cursurile noastre de dans!
Cui ne adresăm? Tuturor părinților care își asumă această activitate a copiilor pe deplin și anume participarea în proporție de 90% la cursurile noastre!
(costuri, deplasări, implicare, seriozitate, respect, profesionalism, comunicare)

Te așteptăm să te înscrii aici pentru noul sezon: https://mihaelanicolae.ro/contact/

Cursurile Emiliei Ioniță au loc în fiecare
LUNI și MIERCURI după cum urmează:

16.00-17.00 Infinity 4-5 ani (grupă începători)

17.15-18.15 Calypso 6-8 ani
18.30-19.30 Meraki  9-12 ani

Nivelul este intermediar, stilurile de dans abordate sunt din umbrela street-dance!

Pe curând și nu uita – dansul este terapie!