Campioane mondiale la secțiunea de dans mtv commercial

Nu de mult scriam despre Campionatul Mondial de dans din Croația! 

Timpul a trecut și iată-ne pentru a doua oară în Croația reprezentând România la secțiunile de dans Mtv Commercial și Urban. Scriu acest articol pentru părinți, dansatori ca să aveți o imagine cât de cât clară și mai ales să vă transmit o mică parte din bucuriile pe care le-am trăit acolo! A fost unic, magic și intens! 

cea mai frumoasa gasca din ploiesti

De această dată am plecat într-o formulă mai mare cu 4 echipe (formată din dansatori și părinți) pregătite să împartă scena alături de cei mai buni din lume: Rainbow (mini), Funky Girls (children), MC Power și MasterClass (junior). 

masterclass plimbare in porec
steagul sus pentru romania
cele mai mici dansatoare

Iată un scurt rezumat al experienței World Dance Masters în perioada 17-21 mai 2023: 

Pe 16 mai am plecat cu autocarul, mulțumim pe această cale firmei de transport  https://www.facebook.com/transportpersoaneploiesti

pentru profesionalism, domnilor șoferi pentru răbdarea infinită și pentru drumul lin fără întârzieri, fără probleme, fără situații neprevăzute. Totul a fost la superlativ, ca de fiecare dată când colaborăm. Am ajuns exact la fix pe 17 mai , dis de dimineață pentru a lua brățările și a nu sta la coada imensă care se face în fiecare an! Anul acesta au fost înscriși 10.000 de dansatori deci imaginează-ți ce a fost acolo! Drumul a fost ok, mie personal îmi place să călătoresc și nu simt oboseala în astfel de călătorii. Băiețelul meu în vârstă de aproape 6 ani m-a însoțit pentru a doua oară și tare încântat a fost! Anul trecut avea 4 ani și ceva când a fost prezent cu mine la campionat și s-a văzut experiența lui. 😍💜

Legat de cazare, pot să spun că a fost ok, singura problemă fiind locația unde luam mesele: mic dejun și cină – era departe de unde eram cazați. Însă distracția a fost pe măsură! Mâncare ok, destul de variată dacă nu ești foarte pretențios, loc curat și spațios! Mici vizitatori la unele din apartamente 🙈 la mine nu a fost cazul. 

De această dată am fost cazați la Laguna Bellevue 4* și am luat mesele la Hotel Laguna Istra (Green Lagoon). 

Căsuțele (un fel de apartamente cu 2 sau 3 camere după caz) unde am fost cazați sunt spațioase, curate și echipate cu tot ce ai nevoie. (În caz că vrei să gătești)

Legat de cazare recomand Hotel Delfin 2* fiind foarte aproape de locația unde dansează copiii: Intersport Sport Hall. Și tot acolo poți servi și mesele deși părerile sunt împărțite legat de condiții, fiind camera foarte mică! Însă personal când vine vorba de competiții de dans, aș dormi oriunde, nu am pretenții. 

În ziua în care ne-am cazat una din echipe a performat pe scenă. (MC POWER) Destul de obositor pentru ei după un drum de 23 de ore dar pasiunea pentru dans a fost mai mare și au transmis voie bună și energie! 

Seara, pe 17 mai a avut loc defilarea tuturor delegațiilor, nu mai rețin numărul țărilor participante dar peste 650 de școli de dans. Să auzi numele țării tale, este sublim, emoționant, un moment ce rămâne mult timp în memorie! S-a încheiat cu un foc de artificii absolut încântător! https://www.instagram.com/p/CtROEgEN0lb/?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==

În zilele ce au urmat dansatorii s-au relaxat, fie la piscină, fie în orașele Porec sau Pola(Pula), au vizitat, ne-am plimbat cu barca în portul din Porec, am imortalizat clipele în zeci de fotografii. 

veteranii scolii de dans elite ploiesti
ploiesti e pe val
plimbare pola croatia
nu uita sa porti coroana mihaela nicolae
mihaela nicolae porec croatia si andrei
mihaela nicola pola croatia
mc power mihaela nicolae
locul 4 mondial ploiesti

În ziua de vineri am participat la Gala Night  https://www.instagram.com/p/CsdTn5Nt8DR/?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==  – un spectacol superb unde dansează cele mai bune echipe din lume; de această dată au fost 22 de momente printre care și România prezentă cu 3 momente). A fost uimitor și m-am bucurat de emoția fiecărui moment pe scena imensă. Câștigătorii celor 3 locuri au meritat titlurile din cele 22 de momente însă toate au avut ceva unic care a transmis dincolo de scenă! Preferații mei au fost cei de la THE FORCE. 

gala night croatia

În următoarele 2 zile au dansat cele 3 echipe, cea mică, Rainbow urmând să danseze în ultima zi! Am ales să stăm până seara târziu după ce ne-am decazat ca să participăm la premierea celor mici! Și da, a meritat așteptarea! 🏆

Înainte să vă scriu despre rezultatele celor 4 echipe vreau să menționez un aspect foarte important! 

Dacă pentru una dintre echipe participarea nu a fost ceva nou (MasterClass) fiind a doua participare, pentru fetele mici de la grupa Rainbow (7-8 ani) a fost ceva intens. În primul rând pentru că drumul a fost unul obositor pentru ele și în al doilea rând amploarea evenimentului unde nivelul este foarte înalt și cerințele juriului sunt pe măsură! Nu prea am văzut copii atât de mici la campionat, posibil erau din orașe sau țări mai apropiate. 

Nu știu ce făceați voi la 6-7 ani dar ele s-au descurcat minunat pe una dintre cele mai mari scene din Europa! De la sincron, energie și atitudine la gestionarea emoțiilor în mulțimea prezentă. Eu la 7 ani mă jucam cu mașinuțele în nisip și dansam pe străzile rurale din Aluniș. Ele la 7 ani sunt campioane mondiale la mini, mtv commercial! 

mihaela nicolae croatia locul 1 mondial
locul 1 trupa rainbow croatia
locul 1 mondial la categoria mini croatia
in asteptarea premierei croatia
funky girls locul 4 mondial
fericire maxima croatia
echiopa parintilor in actiune croatia
dansuri 7 ani
dansatoare fericite mihaela nicolae
copil fericit si plimbaret croatia
amintiri de la campionatul mondial de dans
plimbare pola croatia

A fost o săptămână plină încununată cu succes: 

✨ RAINBOW – LOCUL 1 (mini)

✨FUNKY GIRLS – LOCUL 4 (children)

✨ MASTERCLASS – LOCUL 7 (junior)

✨MC POWER – LOCUL 17 (junior) 

Mulțumesc, părinților pentru implicare și susținere, celor care ne-au însoțit în această aventură și celor rămași să ne susțină de acasă! Felicitări dansatorilor pentru profesionalism și dedicația lor! Îmi mulțumesc mie pentru răbdare și cu cei mici și cu cei mari 🙈 și organizatorilor WDS precum și celor de la Ars Nova care au făcut posibil acest lucru prin Calificările Campionatului Mondial care au loc în fiecare an la București! 

5 motive să participi la Campionatul Mondial de dans din Croația: 

💜 este un eveniment de talie mondială unde mii de dansatori demonstrează ce pot în fața unui juriu de mare calibru. Să ajungi acolo te motivează și mai mult să lucrezi în sala de dans și nu numai.

💜 fiind o plecare de o săptămână aproape, ajută la responsabilizarea copilului: (asta dacă pleacă doar cu instructorul fără părinte; anul acesta am avut 15 dansatori fără părinți și a decurs totul ok) 

Se descurcă singuri în diverse situații și cu un anumit buget. Învață să fie independent gestionând și banii și emoțiile, astfel îi crește încrederea în sine.

💜 poate fi ca o mini-vacanță atât pentru dansatori cât și pentru părinții însoțitori. Dacă îi dai voie să fie bineînțeles și dacă alegi să vezi frumosul în orice situație! 

Știi cum e! Contează doar prezentul! Bucură-te de clipă! 

💜 lasă-te inspirat de ceea ce vezi! De la costume inedite, machiaj, coregrafii superbe la prieteniile care se pot lega cu oameni din toate colțurile lumii!

💜 Vezi o mică parte din Croația la un buget redus aș spune, deoarece se spune că este scumpă însă prețurile pentru pentru cazare, pentru participanții la campionat sunt acceptabile și te poți bucura lejer de o ieșire pe care cu siguranță nu o vei uita niciodată! 

Legat de prețuri aveți aici un link unde sunt toate informațiile necesare acestei plecări: 👇

http://booking.dancestar.org/

Dacă ai ajuns la final îți mulțumesc că ai citit și abia aștept să îți povestesc următoarea aventură a dansului! Detalii sunt multe de scris dar mie îmi place să iau doar partea frumoasă din toate situațiile vieții iar celor mai puțin plăcute, le ofer iubire și înțelegere căci de aceea le-am atras, ca să învăț și mai mult de la viață!

See you soon, Croatia! 💜

#bepartofthis #scoaladedanselite #mihaealnicolae