Donează pentru Performanță și ajută echipa Elite din Ploiești să cucerească Croația și Las Vegas!

Suntem mândri să anunțăm că echipa noastră de dansatori, formația MasterClass a reușit să se califice la 2 cele mai prestigioase competiții de dans din lume, care vor avea loc în perioadele 22-26 mai în Croația și 14-22 iulie în Las Vegas/Nevada! Cu talentul, pasiunea și dăruirea lor, acești dansatori și-au demonstrat abilitățile extraordinare și dedicarea față de arta dansului. Pentru a face acest vis să devină realitate, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

doneaza pentru masterclass
calificare Las Vegas masterclass

În spatele fiecărui pas de dans se ascunde o poveste captivantă de sacrificiu, pasiune și dedicare. În Școala de dans Elite din Ploiești, această poveste prinde viață într-un mod cu totul special. Mulți dintre acești dansatori au fost alături de mine încă de la vârsta de doar 4 ani, crescând și evoluând odată cu mine și cu școala de dans.

De la primele lor mișcări timide pe ringul de dans până la performanțele incredibile pe care le pregătim acum pentru a le aduce pe cele mai prestigioase scene din lume, acești dansatori și-au dedicat viața dansului. Și acum, visul lor este să reprezinte cu mândrie România la Campionatul Mondial de Dans din Croația și la Competiția Internațională Revolution Talent Competition din Las Vegas.

Este o călătorie lungă și plină de provocări mai ales financiare, dar suntem hotărâți să ne îndeplinim visul. Și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face acest lucru posibil. Fiecare donație contează enorm și ne aduce mai aproape de a face ca acest vis să devină realitate.

Fie că sunteți părinți mândri, entuziaști ai dansului sau doar oameni generoși care apreciază efortul și dedicarea, vă invităm să vă alăturați echipei noastre în această călătorie extraordinară. Fiecare gest de susținere ne ajută să transformăm visele în realitate și să arătăm lumii întregi ce poate realiza pasiunea pentru dans și determinarea.

Participarea la o competiție la nivel internațional este o oportunitate unică pentru acești dansatori talentați să își măsoare forțele cu cei mai buni dansatori din întreaga lume și să își pună în valoare abilitățile și pasiunea pentru dans. Este un moment crucial în cariera lor și suntem hotărâți să le oferim toată susținerea și resursele necesare pentru a reuși.

Prin sponsorizarea noastră, veți face parte din povestea lor extraordinară și veți contribui la susținerea viitorului lor în lumea dansului. Fiecare contribuție contează și va fi apreciată enorm de către întreaga echipă.

Împreună, putem să facem ca acest vis să devină realitate și să ducem dansul nostru la nivelul următor! Vă invităm să vă alăturați misiunii noastre și să deveniți parte din succesul nostru în Las Vegas și Croația.

În spatele fiecărui dansator se află o poveste de curaj, determinare și putere. Toți dansatorii provin din familii cu valori puternice precum integritatea, sănătatea, dezvoltarea personală și familia. O parte dintre acești dansatori au fost crescuți de un singur părinte sau au trecut prin experiențe dificile, cum ar fi divorțul părinților sau decesul celuilalt părinte. Cu toate acestea, ei au găsit în dans o modalitate de a-și exprima emoțiile, de a depăși obstacolele și de a-și urma visurile.

Pentru acești dansatori, participarea la competiția din Las Vegas și Croația nu este doar o oportunitate de a-și demonstra talentul, ci și o dovadă a motivației lor și a puterii lor interioare. Fiecare pas pe scenă este o victorie în lupta lor personală și o declarație de independență și de putere.

Sprijinul dumneavoastră poate face diferența în viața acestor tineri dansatori, oferindu-le nu doar o șansă la succes în dans, ci și o doză necesară de speranță și încurajare în fața provocărilor vieții. Să le arătăm că nu sunt singuri și că există o comunitate întreagă care îi susține și îi încurajează să își urmeze visele, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină în calea lor.

Înțelegem că fiecare donație pe care o faceți este o alegere conștientă, iar noi vă asigurăm că fiecare ban pe care îl investiți în acești dansatori face o diferență reală în viața lor. Acești tineri curajoși nu numai că sunt talentați și dedicați dansului, dar sunt și modele de inspirație pentru comunitatea lor.

Participarea echipei MasterClass pentru a treia oară consecutiv la Calificările Campionatului Mondial de dans care s-au desfășurat la București în data de 25 februarie, le-a adus bucuria de a urca pe podium ocupând locul 1 la secțiunea de dans Mtv Commercial, categoria de vârstă juniori. Astfel suntem în căutare de sponsorizări pentru a susține o parte din costul de transport România-Croația iar suma pe care o strângem este 1500 de euro. Suntem convinși că putem strânge această sumă necesară prin contribuțiile multiple ale membrilor comunității.

Dacă am mai fost în Croația și știm ce ne așteaptă fiind familiarizați cu costurile, cu participarea în Las Vegas lucrurile stau diferit. Cheltuielile privind transportul (biletele de avion,) cazarea, taxele de înscriere în competiție sunt mari în raport cu posibilitățile noastre astfel în acest moment avem nevoie de bani pentru a acoperi o parte din biletele de avion! Primul pas l-am făcut, ne-am asigurat locul în competiție și am plătit avansul pentru taxa de înscriere!

Fiecare donație, indiferent de mărimea sa contează și ne aduce mai aproape de obiectivul nostru. Astfel dacă citești acest articol și ești interesat să ne ajuți, contactează-mă pentru a-ți oferi detaliile asociației care ne ajută sau oferă sprijin direct aici https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=BZAY852R7FE92

locul 1 dance star calificari campionat
street dance masterclass
calificare wdm
locul 1 masterclass ploiesti

Prin sprijinul dumneavoastră, le oferiți șansa copiilor de a-și urma visurile și de a-și transforma viețile în moduri pe care nu le-ar fi crezut posibile. Fiecare pas pe care îl fac pe scenă și fiecare moment de succes pe care îl trăiesc este o confirmare a faptului că munca și dedicarea lor merită.

Vă asigurăm că fiecare donație contează și este apreciată în mod sincer de întreaga echipă. Împreună, putem face ca acest vis muncit să devină realitate și să le oferim acestor dansatori șansa de a străluci și de a-și împlini potențialul într-un mod care va dăinui pentru totdeauna.

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie extraordinară! 

Vezi bucuria copiilor aici: https://www.instagram.com/reel/C32YO60opnI/?igsh=MTZocTFwa2U0Y2lmNw==

Vizionează coregrafia: https://www.instagram.com/reel/C4-JFiLqM9w/?igsh=cnI2dnc5ejZ4ZWdy

Fii la curent cu parcursul echipei în drumul spre succes! În fiecare sâmbătă ne vedem pe story aici: www.instagram.com/mihaelanicolae.ro

Din pasiune spre performanță,

Adina-Mihaela Nicolae

Contact – 0791092169