Grup Călătorie în pântec * Adina-Mihaela Nicolae

Sunt recunoscătoare femeilor care au dat curs invitației mele de a participa la emisiunea Românii au Talent. Împreună am creat o poveste de dans terapeutică pentru a transmite un mesaj femeilor din fața micilor ecrane! Împreună suntem o voce pentru acele femei!

sezon fenomen romanii au talent
mesaj romanii au talent

Știți care sunt acele femei? Cele care văd și simt cu inima! ❤️

Dacă am primit hate? Am primit destul dar eu misiunea am atins-o prin minunile curajoase de pe scenă și controversele care sunt acum! Plus miile de mesaje primite pe toate căile posibile care mi-au blocat telefonul! #wedidit

calatorie feminina
grup calatorie in pantec 2024
femei in rosu romanii au talent

Mă numesc Adina-Mihaela Nicolae, sunt instructor de dans de peste 16 ani, scriitoare iar proiectul de feminitate #calatorieinpantec poartă denumirea atelierelor pentru femei (dans și practici energetice) pe care le desfășor în orașul Ploiești din anul 2021 în calitate de trainer de feminitate!

Astfel, la invitația producătorilor Pro TV am acceptat să vorbim despre feminitate și cercuri feminine în emisiune, fapt pentru care am pregătit în câteva săptămâni o coregrafie, o poveste de dans cu femei diferite ca: vârstă, statut social, marital, carieră, poveste de viață etc. Ne-a unit mesajul pe care l-am transmis! Dansul nu cunoaște vârstă astfel am demonstrat că se poate! Dansul este pentru fiecare om care citește acest articol! Momentul nostru atinge interiorul și amplifică ce se află în el!

Dacă ai simțit în corp când ne-ai privit momentul să știi că despre asta e vorba! https://www.youtube.com/watch?v=kllKF9p8i4Y&t=253s

Despre mesajul nostru: https://www.instagram.com/reel/C3vfxm_LSks/?igsh=eHlxbjAwN2I5aWM0

Povestea continuă! 💃
Poate ne revedem în următorul sezon! Cine știe!

După ce am prezentat femeile curajoase care și-au dansat fricile alături de mine, mi-a venit și mie rândul să spun câteva lucruri despre mine. După ani de zile în care am investit continuu în toate aspectele vieții, pot să spun că a meritat: fiecare curs de dezvoltare personală, emoțională și profesională, fiecare oră de terapie și psihoterapie, tot ce am făcut pe partea de numerologie, astrologie, citiri akashice, regresii în vieți anterioare, NMG, cursuri și programe de feminitate etc., toate au condus la cine sunt în prezent. Toți oamenii întâlniți cu care am lucrat au contribuit la creșterea mea pentru că super puterea mea este vulnerabilitatea! Sunt vulnerabilă când lucrez pentru mine dar și când lucrez cu femeile care vin în spațiul meu să le ghidez. Nu mai port de mult măști, îmi place cine sunt și am încredere în mine, în ce pot să fac și unde pot să ajung. Onorez părțile din mine, mă văd și mă accept. Doar din acceptare am putut accesa schimbarea vieții mele! Exact acesta era și mesajul pe care am vrut să îl transmit pe sticlă!

Iată-mă pe mine acum 10 ani:

Adina Mihaela cu 10 ani in urma

Și privește-mă și în prezent! Ce vezi? Ce simți? Eu văd schimbare și simt acceptare de sine! EVOLUȚIE!

simplitate evolutie leadership

Cum a fost pentru mine experiența pe scena Românii au Talent: a fost provocatoare în anumite circumstanțe dar per total a fost ceva unic de care îmi aduc aminte cu bucurie! Pentru că mesajul a fost transmis așa cum ne-am dorit! Nu a fost despre mine sau despre noi ci despre toate femeile de acasă! Fiind un show de televiziune este evident că e montat totul și mai sunt scoase lucruri din context însă am recunoștință și respect pentru toată producția Pro Tv care ne-a primit cu brațele deschise și cu profesionalism. Îi mulțumesc și Andrei pentru susținere și pentru faptul că s-a regăsit în mesajul nostru astfel a accentuat mesajul pe care noi am vrut să îl transmitem! De asemenea am recunoștință pentru cele 7 minuni de femei care și-au arătat strălucirea în vulnerabilitate. Veți mai auzi de noi! Recunoștință port și pentru mama mea și pentru Ludmila Jalo care au fost alături de noi la filmări. Au fost prezente pentru mine, pentru grup iar acest lucru a însemnat foarte mult pentru mine, mai ales că în Școala de feminitate a Ludmilei m-am format ca trainer de feminitate.

De ce am ales să particip? Pentru că sunt FEMEIE și am o VOCE și vreau să o folosesc! Iar vocea mea, vocea noastră a fost auzită de un public larg! Cum să nu fiu fericită! Le mulțumesc din inimă celor care au privit momentul nostru și ne-au susținut în social media!

din pasiune spre performanta

Dacă Dumnezeu ne aduce împreună vreodată, să știi că eu sunt acolo să îți schimb viața! M-am născut pentru asta!

Pe mine mă găsești accesând pagina de facebook: https://www.facebook.com/ iar pe instagram sunt www.instagram.com/mihaelanicolae.ro

Cu drag,

O femeie!