Grup Călătorie în pântec * Cristina Romete

Sunt recunoscătoare femeilor care au dat curs invitației mele de a participa la emisiunea Românii au Talent. Împreună am creat o poveste de dans terapeutică pentru a transmite un mesaj femeilor din fața micilor ecrane! Împreună suntem o voce pentru acele femei!

sezon fenomen romanii au talent
mesaj romanii au talent

Știți care sunt acele femei? Cele care văd și simt cu inima! ❤️

Dacă am primit hate? Am primit destul dar eu misiunea am atins-o prin minunile curajoase de pe scenă și controversele care sunt acum! Plus miile de mesaje primite pe toate căile posibile care mi-au blocat telefonul! #wedidit

calatorie feminina
grup calatorie in pantec 2024
femei in rosu romanii au talent

Mă numesc Adina-Mihaela Nicolae, sunt instructor de dans de peste 16 ani, scriitoare iar proiectul de feminitate #calatorieinpantec poartă denumirea atelierelor pentru femei (dans și practici energetice) pe care le desfășor în orașul Ploiești din anul 2021 în calitate de trainer de feminitate!

Astfel, la invitația producătorilor Pro TV am acceptat să vorbim despre feminitate și cercuri feminine în emisiune, fapt pentru care am pregătit în câteva săptămâni o coregrafie, o poveste de dans cu femei diferite ca: vârstă, statut social, marital, carieră, poveste de viață etc. Ne-a unit mesajul pe care l-am transmis! Dansul nu cunoaște vârstă astfel am demonstrat că se poate! Dansul este pentru fiecare om care citește acest articol! Momentul nostru atinge interiorul și amplifică ce se află în el!

Dacă ai simțit în corp când ne-ai privit momentul să știi că despre asta e vorba! https://www.youtube.com/watch?v=kllKF9p8i4Y&t=253s

Despre mesajul nostru: https://www.instagram.com/reel/C3vfxm_LSks/?igsh=eHlxbjAwN2I5aWM0

Povestea continuă! 💃
Poate ne revedem în următorul sezon! Cine știe!

Între timp îți fac cunoscute cele 8 minuni de femei care au avut curaj să danseze în fața țării întregi, deși ele nu au legătură cu dansul de performanță, tehnică, coregrafie etc. Ce ați urmărit a fost o călătorie în pântec!

Astăzi este despre Cristina Romete! Cum a început această experiență pentru Cristina:

cristina romete brasov

A fost pentru prima dată când am lucrat cu Mihaela și mi-a plăcut foarte mult! Am învățat foarte multe de la ea, din felul ei de a fi, din felul în care lucrează cu femeile, din împletirea armonioasă dintre feminitate, senzualitate, eleganță, pe de o parte și fermitate, încredere, siguranță, pe de altă parte.
Lucrul cu ea în Călătorie în Pântec mi-a dat curajul de a începe și eu primele cercuri și ateliere fizice, de feminitate, în Brașov.

Mulțumesc din toată inima, dragă Miha! Te îmbrățișez cu iubire!”

Ce spune Cristina despre experiența la Românii au talent:

Eu sunt Cristina Romete, terapeut alchimist din pasiune și din iubire pentru oameni!

Sunt o femeie de 48 de ani, ecolog și specialist în protecția mediului, la bază, dar care și-a găsit adevărata Calea și Misiune, aceea de a ghida femeile în procesul lor de regăsire a iubirii de sine prin reconectarea cu feminitatea lor, prin conștientizarea, acceptarea și alchimizarea (transformarea) blocajelor lor emoționale și energetice.

Sunt terapeut și consilier de dezvoltare personală, creatoare de mandale vindecătoare și instructor de dans energetic, iar instrumentele mele preferate de terapie sunt meditația conștientă (o călătorie ghidată foarte profundă în subconștient), tehnicile de eliberare emoțională (EFT) și mandalele vindecătoare.

Invitația Mihaelei de a dansa alături de ea și de  grupul de femei magice Călătorie în Pântec m-a bucurat și m-a onorat. De când l-am văzut, am simțit că acest dans este povestea regăsirii mele ca femeie.

În urma unui blocaj foarte puternic,  produs în copilărie, din cauza unui eveniment petrecut pe stradă și pe care l-am simțit ca pe o agresiune sexuală, m-am închis complet și nu am mai vrut să fiu văzută ca fată. Evident, acest lucru a avut repercusiuni puternice în multe aspecte ale vieții mele, inclusiv în relația cu feminitatea mea, cu felul în care mă vedeam, în relația cu băieții, care era inexistentă, ca urmare a programelor de invizibilitate pe care mi le creasem. Treptat am reînceput să mă regăsesc, să mă conectez cu mine și cu feminitatea mea, mi-am înțeles și vindecat rănile emoționale, am început să lucrez și să integrez arhetipurile feminine. Iar acum, sunt, la rândul meu un ghid pentru femeile care au trecut prin propriile lor traume. Ori, tocmai această poveste am regăsit-o în dansul nostru.

Un al doilea motiv pentru care mi-am asumat provocarea Mihaelei, de a participa, cu grupul de dans, la Românii au talent, a fost acela că îmi era teamă de a mă manifesta în public.

Așa că am ales să îmi privesc această frică în față, să o accept și să o alchimizez în curaj, în încredere în mine, în bucuria de a fi împreună, acolo pe scenă, în fața lumii.

Am ales împreună să mergem și să ne spunem poveștile transformatoare, să ne confruntăm cu fricile noastre și să transmitem lumii mesajul nostru.

Nu a fost ușor. Eu venisem în grup cu doar 2 săptămâni înainte de casting. Dar am învățat repede și am creat unitatea, grupul. Am trecut prin emoții, ore întregi petrecute pe platourile de filmare, oboseală, uneori stări de rău. Toate acestea ne-au unit și mai mult.

A fost impresionant și emoționant felul în care ne-au primit și în care s-au purtat cu noi toți oamenii din echipa RAT, de la producători și regizor, la cameramani și organizatori. Toți ne-au apreciat, au înțeles și apreciat mesajul nostru, ne-au susținut și încurajat.

Apoi a venit momentul juriului. Fusesem pe scenă la filmări și repetiții, dar în fața publicului și a juriului era altfel. Îmi amintesc și acum în ce hal îmi tremurau mâinile când dansam și că am izbucnit în plâns la sfârșit.

Poate că dansul nostru nu este o performanță, în ceea ce privește complexitatea mișcărilor și tehnica noastră. Este firesc, noi nu suntem dansatoare. Însă este plin de mesaje, semnificații și simboluri și conține o energie fantastică, pe care sunt convinsă că cei care au ochi de văzut, urechi de auzit și inimi treze au simțit-o.

Am avut rude și prieteni dragi în public, veniți să ne susțină. Era prima dată când vedeau dansul nostru. La sfârșit, mi-au spus că a fost extraordinar și că energia și mesajul pe care le-am transmis noi sunt foarte puternice.

O parte a juriului a văzut și a înțeles, iar Andra a fost extraordinară când s-a ridicat în picioare și ne-a susținut.

Nu am trecut mai departe, dar niciun membru al juriului nu a spus NU, iar mesajul nostru știu că a fost transmis și auzit.

M-a impresionat felul cum ne-au primit Pavel și Smiley când ne-am întors din scenă! Ca și când am fi primit Golden buzz.

Este adevărat că am plâns. Cel puțin unele dintre noi și ne-am dat voie să simțim și tristețea și dezamăgirea. Nu, nu pentru că nu am trecut mai departe (deși speram asta și aveam idei foarte frumoase, puternice și mult mai spectaculoase pentru etapa următoare), ci pentru felul în care s-au comportat anumiți membrii ai juriului.

Dar timpul a trecut, tristețea s-a evaporat și a rămas recunoștința pentru această experiență și pentru că mesajul nostru a fost trimis în lume. A rămas bucuria și mândria că mi-am înfruntat cele mai mari frici și că le-am alchimizat în vizibilitate, curaj și putere. A rămas recunoștința pentru grupul magic alături de care am făcut această călătorie fascinantă în interiorul nostru și în fața, de mână cu fricile noastre.

Îți mulțumesc din toată inima, dragă Mihaela, pentru că ai creat acest proiect uimitor – Călătorie în Pântec, pentru toată dedicarea ta și încrederea cu care ne-ai coordonat și ne-ai condus în fața lumii, spre a transmite un mesaj atât de important!

Dragă Femeie Magică, tu cea care ne-ai văzut la Românii au talent și care citești acum acest articol, te rog să-ți amintești să fii tu însăți, cu lumină, dar și mai ales cu umbrele tale, pentru că ele sunt cele care îți arată adevărata ta strălucire. Acceptă și îmbrățișează-ți umbrele, fricile și transformă-le în lumină, bucurie și putere!

mandala vindecataore
cristina romete mandala
cristina romete romanii au talent
mandala 2 vindecataore brasov
curs mandale vindecatoare
atelier aprilie brasov
cristina romete terapeut holistic

Pe Cristina o găsești accesând pagina: https://www.facebook.com/cristina.romete.1

Cristina Romete urmează să susțină în data de 12 mai un atelier pentru femei în Brașov numit Femeia în armonie cu ritmurile Lunii. Atelierul se desfășoră în intervalul 11.00-14.00 și cuprinde dans energetic, meditație și ritualuri magice. Recomand cu drag pe Cristina pentru blândețe și calm.

Pe curând! Te aștept cu impresiile tale pe contact@mihaelanicolae.ro