Grup Călătorie în pântec * Luiza Anikalea Groza

Sunt recunoscătoare femeilor care au dat curs invitației mele de a participa la emisiunea Românii au Talent. Împreună am creat o poveste de dans terapeutică pentru a transmite un mesaj femeilor din fața micilor ecrane! Împreună suntem o voce pentru acele femei!

sezon fenomen romanii au talent
mesaj romanii au talent

Știți care sunt acele femei? Cele care văd și simt cu inima! ❤️

Dacă am primit hate? Am primit destul dar eu misiunea am atins-o prin minunile curajoase de pe scenă și controversele care sunt acum! Plus miile de mesaje primite pe toate căile posibile care mi-au blocat telefonul! #wedidit

calatorie feminina
grup calatorie in pantec 2024
femei in rosu romanii au talent

Mă numesc Adina-Mihaela Nicolae, sunt instructor de dans de peste 16 ani, scriitoare iar proiectul de feminitate #calatorieinpantec poartă denumirea atelierelor pentru femei (dans și practici energetice) pe care le desfășor în orașul Ploiești din anul 2021 în calitate de trainer de feminitate!

Astfel, la invitația producătorilor Pro TV am acceptat să vorbim despre feminitate și cercuri feminine în emisiune, fapt pentru care am pregătit în câteva săptămâni o coregrafie, o poveste de dans cu femei diferite ca: vârstă, statut social, marital, carieră, poveste de viață etc. Ne-a unit mesajul pe care l-am transmis! Dansul nu cunoaște vârstă astfel am demonstrat că se poate! Dansul este pentru fiecare om care citește acest articol! Momentul nostru atinge interiorul și amplifică ce se află în el!

Dacă ai simțit în corp când ne-ai privit momentul să știi că despre asta e vorba! https://www.youtube.com/watch?v=kllKF9p8i4Y&t=253s

Despre mesajul nostru: https://www.instagram.com/reel/C3vfxm_LSks/?igsh=eHlxbjAwN2I5aWM0

Povestea continuă! 💃
Poate ne revedem în următorul sezon! Cine știe!

Între timp îți fac cunoscute cele 8 minuni de femei care au avut curaj să danseze în fața țării întregi, deși ele nu au legătură cu dansul de performanță, tehnică, coregrafie etc. Ce ați urmărit a fost o călătorie în pântec!

Astăzi este despre Luiza Anikalea Groza! Cum a ales această experiență Anikalea:

anikalea groza tantra

Am acceptat propunerea de a participa la RAT, în proiectul Călătorie în pântec pentru că îmi doream să ies din starea de confort și să fiu mai activă în viața mea. Pe Adina-Mihaela Nicolae o cunoșteam foarte puțin, însă o admiram de la distanță pentru rafinamentul si elevarea sa. Întreaga experiență (repetițiile, întâlnirile de grup și participarea în sine) mi-au revelat alte fațete, alte calități ale Mihaelei: putere feminină, disciplină, inspirație, cuprindere sufletească , asumare, frumusețe neasemuită interioara și exterioară, încredere în Sine, mister și magie. Este o veritabilă și continuă inspirație pentru mine. Mulțumesc!”

anikalea romanii au talent

Ce relatează Anikalea despre experiența la Românii au talent:

„Mă numesc Anikalea Luiza Groza, am 51 de ani, trăiți frumos, cu minunare, cu recunoștință, căutând mereu să învăț din tot ceea ce viața mi-a scos în cale și să mă ridic de fiecare dată când au fost obstacole, greutăți, suferință .

Sunt mama lui Andrei (28 de ani), de care sunt foarte mândră, aș putea spune că până l-am văzut mare, creșterea și educarea lui a fost cel mai important și împlinitor ‘’proiect’’ al meu.

Sunt într-o relație frumoasă și împlinitoare de iubire, în care ne susținem pentru a crește, pentru a evolua spiritual.

Activez ca instructor de tantra yoga ezoterică și trainer de feminitate, iubesc să lucrez cu oamenii, pentru oameni și împreună cu ei.

Am acceptat provocarea de a participa la #Româniiautalent în primul rând pentru că am încredere în Adina-Mihaela Nicolae, cea care a coordonat acest proiect – #Călătorieînpântec și am simțit invitația ei ca pe o oportunitate de a ieși din zona de confort, de a-mi depăși frica de a-mi duce proiecte, inspirații la bun sfârșit, de a fi un exemplu pentru alte femei care nu îndrăznesc să iasă la lumină, de a face o diferență. Astfel am spus Da cu toată inima.

Pentru mine întreaga experiență a fost ca o aventură, m-am bucurat să fiu cu grupul, cu fetele, toate inspirațiile, repetițiile, pregătirile, m-au împlinit foarte mult. Experiența la studio a fost interesantă, m-am bucurat să observ că cei din echipa RAT s-au comportat ca adevărați profesioniști, am fost bine primite, încurajate, înconjurate de zâmbete și susținere.

Când am ajuns pe scenă am simțit emoții mari, dar plăcute, constructive, am simțit starea de unitate dintre noi, energia și mesajul viu pe care doream să îl transmitem prin povestea noastră.

Mesajul nostru este puternic, de impact, astfel că a stârnit discuții în contradictoriu chiar între jurați, ceea ce pe mine m-a uimit foarte mult, vehemența respingerii mesajului, dar și susținerea lui cu aceeași vehemență și convingere de alt membru al juriului.

Doresc să transmit tuturor femeilor să fie cât mai prezente în viața lor, să facă din când în când o pauză de introspecție, să își pună cu curaj întrebări esențiale -dacă sunt fericite, împlinite, prețuite, dacă se iubesc și se apreciază și apoi să transforme ceea ce este necesar în viețile lor pentru a fi pe calea inimii, pe calea menirii lor, să se onoreze și să onoreze bărbatul din viața ei, pentru echilibru, armonie, fericire.”

Pe Anikalea o găsești accesând pagina: https://www.facebook.com/bumbu.luiza

Anikalea susține lunar ateliere pentru femei unde îmbină tantra yoga cu dansul, pe care le recomand cu drag!

Iată câteva detalii despre ce face Anikalea: „De la AbunDANCE la AscenDANCE

Atelierul dedicat elementului subtil APĂ va avea loc sâmbătă 16 martie 2024, în intervalul 10.00-14.00 .

La această întâlnire de suflet vom pune lumina reflectoarelor pe elementul APĂ si vom amplifica senzualitatea, erotismul, plăcerea rafinată, charisma, fluiditatea, creativitatea, spontaneitatea, imaginația creatoare, fascinația, deschiderea către trăiri orgasmatice, vom accesa puterea si misterul pântecului.

Ne vor însoți și de data aceasta stările de dinamizare a energiilor, de entuziasm si bucurie, de extaz, de sacralitate.

Câteva repere din cuprinsul atelierului :

-dans extatic

-bellydance

-dans senzual

-dans sacru

-degustare afrodisica

-metode eficiente de încărcare și purificare a apei

-exercitii kegel si alte practici intime feminine

-salutul Lunii

-mudre, contracții

-respirația ovariană

-pântecul – creuzet alchimic

-metode de amplificare a senzualitatii, a erotismului

-surprize, jocuri ,revelații

Detalii si rezervare loc :

0745625025 – Anikalea”

anikalea instructor tantra

Pe curând! Te aștept cu impresiile tale pe contact@mihaelanicolae.ro