Grup Călătorie în pântec * Emilia Ioniță

Sunt recunoscătoare femeilor care au dat curs invitației mele de a participa la emisiunea Românii au Talent. Împreună am creat o poveste de dans terapeutică pentru a transmite un mesaj femeilor din fața micilor ecrane! Împreună suntem o voce pentru acele femei!

sezon fenomen romanii au talent
mesaj romanii au talent

Știți care sunt acele femei? Cele care văd și simt cu inima! ❤️

Dacă am primit hate? Am primit destul dar eu misiunea am atins-o prin minunile curajoase de pe scenă și controversele care sunt acum! Plus miile de mesaje primite pe toate căile posibile care mi-au blocat telefonul! #wedidit

calatorie feminina
grup calatorie in pantec 2024
femei in rosu romanii au talent

Mă numesc Adina-Mihaela Nicolae, sunt instructor de dans de peste 16 ani, scriitoare iar proiectul de feminitate #calatorieinpantec poartă denumirea atelierelor pentru femei (dans și practici energetice) pe care le desfășor în orașul Ploiești din anul 2021 în calitate de trainer de feminitate!

Astfel, la invitația producătorilor Pro TV am acceptat să vorbim despre feminitate și cercuri feminine în emisiune, fapt pentru care am pregătit în câteva săptămâni o coregrafie, o poveste de dans cu femei diferite ca: vârstă, statut social, marital, carieră, poveste de viață etc. Ne-a unit mesajul pe care l-am transmis! Dansul nu cunoaște vârstă astfel am demonstrat că se poate! Dansul este pentru fiecare om care citește acest articol! Momentul nostru atinge interiorul și amplifică ce se află în el!

Dacă ai simțit în corp când ne-ai privit momentul să știi că despre asta e vorba! https://www.youtube.com/watch?v=kllKF9p8i4Y&t=253s

Despre mesajul nostru: https://www.instagram.com/reel/C3vfxm_LSks/?igsh=eHlxbjAwN2I5aWM0

Povestea continuă! 💃
Poate ne revedem în următorul sezon! Cine știe!

Între timp îți fac cunoscute cele 8 minuni de femei care au avut curaj să danseze în fața țării întregi, deși ele nu au legătură cu dansul de performanță, tehnică, coregrafie etc. Ce ați urmărit a fost o călătorie în pântec!

Astăzi este despre Emilia Ioniță! Emilia este instructor de dans în Școala de dans Elite. Cu ce a rămas din interacțiunea cu mine și din atelierele de feminitate:

„Pot spune că mi-ai pus “ochi” să mă observ, mi-ai dat încredere să mă validez și m-am vindecat de multe probleme din trecutul meu cu ajutorul atelierelor tale!
Ești o putere și o energie de nedescris și îmi doresc din suflet să simtă mult mai multe femei ce am simțit eu datorită ție.”

emilia ionita romanii au talent

Cum a fost pentru Emilia experiența pe scena Românii au Talent:

„Eu sunt femeie în devenire, fiică și profesoară de dans. O persoană cu spirit jucăuș și plină de viață, ador să dansez, să predau cursuri de dans și să fiu înconjurată de copilași.
Sunt profesoară de dans de un an și 3 luni formată de Nicolae Adina-Mihaela cu multă răbdare și pasiune pentru ceea ce face! Simt că fac asta de o viață, sigur îmi este menit să fiu coregraf, să creez coregrafii și să ajung pe podium. Îmi doresc să cresc cât mai mult în domeniu și să aduc cât mai multe trofee la Școala de dans Elite.
Sunt pasionată și de desen, îmi place să călătoresc și ador natura și apusurile!
Nu mă pricep la gătit și atenția mea de multe ori nu este prezentă, dar ca fiecare om am și minusuri.
Am acceptat din prima provocarea Mihaelei fără să ezit deoarece am vrut să-mi dansez fricile și să-mi simt emoțiile la maxim! Să simt scena cu fiecare părticică a corpului meu alături de femei cu o energie minunată. A fost un moment de neuitat și plin de emoții. Îmi doresc ca fiecare femeie care o să vadă momentul
călătorie în pântec să-și ofere timp, compasiune și iubire!
Călătorie în pântec a fost despre multe: de la fricile noastre până la momentele în care nu ne-am mai regăsit în oglindă, am vrut să punem în evidență iubirea de sine și să readucem femeilor de mult pierdute prin gândurile lor de dezamăgire de sine și multă muncă, să se observe, să se iubească, să-și reamintească că există puțin timp și pentru ele așa cum sunt: plinuțe, slăbuțe, înalte, scunde, blonde, brunete! Fiecare femeie este unică și frumoasă în felul ei. De aceea am fost 8 femei cu fizic diferit, domeniu de activitate diferit și fiecare cu frica ei interioară dar toate cu multă dragoste pentru fiecare femeie în parte.”

grup calatorie in pantec
emilia ionita instructor ploiesti
emilia ionita instructor elite
emilia scoala de dans elite
emilia talent desen
emilia mandala vindecatoare

Pe Emilia o găsești accesând pagina de facebook: https://www.facebook.com/emilia.ionita.585

Pe Emilia am cunoscut-o când a pășit în studio în școala mea de dans. Am văzut-o crescând și înflorind sub ochii mei. Și-a depășit provocările interioare cu ajutorului dansului și a atelierelor de feminitate *călătorie în pântec* iar când a fost pregătită s-a alăturat echipei în calitate de instructor de dans, În prezent formează și ghidează echipe de dansatori și își continuă procesul de evoluție și descoperire de sine. Este blândă, gingașă și în același timp fermă și puternică.

Pe curând! Te aștept cu impresiile tale pe contact@mihaelanicolae.ro